Moh Main Boling jalin kemesraan UMP dan Media Pahang - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Jalinan kemesraan antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Kelab Media Pahang diperkukuhkan lagi dengan penganjuran Majlis Mesra Media bertemakan “Moh Main Boling UMP-Media ‘1 Strike’ “ yang dihadiri seramai 120 orang di kalangan pengurusan UMP dan pengamal media negeri Pahang di Premium Lanes, Kuantan Plaza pada 1 Julai 2010 yang lalu.