Pasukan futsal senior dan olah raga beraksi cemerlang di SUKUM Ke-53 - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Kejohanan Sukan Staf Antara IPTA Malaysia (SUKUM) telah berlangsung dengan jayanya pada 15 hingga 26 Jun 2010 yang bertempat Universiti Sains Malaysia (USM).