100 pelajar semarakkan semangat sukarelawan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Semangat sukarelawan di kalangan mahasiswa akan mewujudkan rasa kebersamaan (esprit de corps) yang kukuh dalam mengeratkan perpaduan bangsa dan komitmen kepada negara.