Pelajar nikmati juadah berbuka puasa percuma sepanjang ramadan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Lebih 1,000 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dijamu dengan juadah berbuka puasa yang disediakan secara bergilir oleh pelajar dan warga kerja UMP setiap hari sepanjang bulan Ramadan berlangsung.