Mahasiswa merakyatkan seni budaya warisan zaman - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
“Kecanggihan teknologi yang serba canggih hari ini tidak meminggirkan kebudayaan warisan dan permainan tradisional bagi memupuk nilai-nilai murni dan semangat kerjasama di kalangan generasi muda hari ini,” ujar Penolong Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Yuserrie Zainuddin ketika menyampaikan ucapan sempena Program Merakyatkan Seni Budaya (PMS) IPTA - UMP yang diadakan pada 2 Ogos 2010 di Amphitheatre, Kompleks Perkhidmatan Siswa, UMP.