25 pelatih Kor SUKSIS sulung terima pentauliahan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Buat julung kalinya, kumpulan pertama seramai 25 pelatih kor Sukarelawan Polis Siswa dan Siswi (SUKSIS) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima pentauliahan dengan pangkat Inspektor oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Tan Sri Haji Hassan.