Pasukan UMP sahut cabaran ke pertandingan inovasi dan kreativiti - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Empat pasukan motorsport Universiti Malaysia Pahang (UMP), masing-masing dua dari Kelab SAE-UMP Collegiate Chapter dan Mechanical Engineering Profesional Student Club (MECHAPRO), menggunakan kepakaran dan kreativiti dalam menghasilkan ciptaan dan ubah suai kenderaan.