Graduan UMP terpilih ceburi industri aeroangkasa - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Tiga graduan Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) terpilih antara seribu pemohon dan berjaya menempatkan mereka di kalangan 24 peserta perintis program ‘Pemimpin Aeroangkasa’ yang melayakkan bekerja sebagai jurutera di syarikat yang mempunyai kepakaran dalam pembuatan komponen pesawat di negara ini.