Mahasiswa berinovasi negara lestari - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Cabaran abad ke-21 menuntut persediaan dan kematangan pemimpin mahasiswa di setiap Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bagi mengharungi segala perubahan pantas yang berlaku.