UMP, Miyazu perkasakan industri pembuatan acuan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Dalam usaha merancakkan jalinan kerjasama industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP), baru-baru ini menandatangani memorandum persefahaman dengan pihak Miyazu (Malaysia) Sdn. Bhd (MMSB) sebagai usaha membangunkan industri pembuatan acuan atau Tools, Dies and Mould (TDM) di Malaysia.