Jabatan Pendaftar anjur Hari Bertemu Pelanggan - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Jabatan Pendaftar, Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini telah mengajurkan Hari Bertemu Pelanggan UMP Kali Ke-2 pada 4 Ogos 2010 bertempat di Ruang Legar Kompleks Pentadbiran Utama (KPU), UMP Kampus Gambang.