Tiga pasangan suami isteri terima APC - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Tiga pasangan suami isteri adalah antara 99 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi tahun 2009 pada 26 Julai 2010 yang lalu di Dewan Astaka, UMP.