Penyelidik muda UMP kian bersinar – Norashikin - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Keluaran Create kali ini, ruangan personaliti pilihan berpeluang mendekati seorang penyelidik muda wanita Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang makin meningkat namanya. Beliau adalah antara penyelidik termuda yang begitu banyak meraih anugerah sama ada dalam negara atau luar negara. Beliau yang dimaksudkan ialah Norashikin binti Mat Zain, 28, yang telah memenangi Anugerah Belia Negara 2010 Peringkat Negeri Pahang baru-baru ini.