2,000 pelajar membanjiri Hari Terbuka Jerman di UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Kedutaan Jerman di Kuala Lumpur memperkukuh jaringan pengantarabangsaan dengan penganjuran program German Day @ UMP dengan lebih 2,000 pelajar hadir menjayakan program yang julung kalinya diadakan pada 15 Julai 2010 baru-baru ini.