Mahasiswa digesa bina kecemerlangan diri, tingkat kemahiran insaniah - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Menteri Pengajian Tinggi Malaysia, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin, menggesa 40,366 pelajar yang telah berjaya mendapat penempatan bagi meneruskan pengajian di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) seluruh Malaysia membina kecemerlangan diri membentuk barisan graduan yang berupaya berperanan sebagai global player yang mampu meneroka alam kerjaya yang amat kompetitif.