18 pelajar terima sumbangan bantuan tabung amanah zakat - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Seramai 18 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri di kalangan anak yatim dan pelajar yang mempunyai latar belakang keluarga yang kurang berkemampuan menerima sumbangan bantuan tabung amanah zakat sempena kedatangan bulan Ramadan yang penuh keberkatan ini.