48 universiti berentap peringkat prasuku akhir - Nas Norziela, Nasbah (New Straits Time Press, 2015)
Pertandingan Debat Perdana Gender 2015 menyaksikan 48 universiti, termasuk dari negara anggota ASEAN berentap pada peringkat prasuku akhir di Universiti Malaya (UM), di sini, semalam.