Tragedi gaung - Shahrul Nizam, Mohamad (New Straits Time Press, 2015)
Dua sahabat terbunuh selepas kereta Proton Saga BLM dinaiki terbabas dan terjunam ke dalam gaung di kilometer 160, Jalan Kuantan-Seremban, dekat sini, kelmarin.