Dua sahabat maut kereta terjunam bawah tebing - UMP, LIB (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Dua sahabat maut selepas kereta jenis Proton Saga BLM dinaiki mereka hilang kawalan sebelum terbabas dan terjunam ke bawah tebing di kilometer 160 Jalan Kuantan-Seremban dekat sini petang kelmarin.