Pelajar UMP maut kereta jatuh gaung - Muhayudin, Salleh (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Dua maut termasuk seorang pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) selepas kereta dinaiki mereka hilang kawalan lalu terbabas jatuh ke dalam gaung di kilometer 160 Jalan Kuantan-Seremban sekitar jam 2.30 petang, kelmarin.