Detik manis tanpa ayah - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Time Press, 2015)
Walaupun sukar untuk saya hadapi dugaan berat ini, namun sebagai insan normal, saya perlu tempuhinya dengan sabar dan yakin ada hikamah disebalik kejadiaan yang berlaku.