Serah Ph.D - UMP, . (Utusan Group, 2015)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim (tiga dari kiri) menyampaikan Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D) kepada C.Sridathan , 32, dalam majlis khas di Pusat Perubatan Kuantan semalam. Graduan dari Chennai, India itu tidak dapat menghadiri konvokesyen ke-10 UMP pada 17 Oktober lalu selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya di Maran pada 12 Oktober.