Projek serai wangi jana pendapatan penduduk - UMP, . (The New Straits Time Press, 2015)
Pusat Keusahawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) memilih 11 keluarga di kawasan perumahan bersepadu Bukit Kenau, Pulau Manis, dekat sini, bagi projek penanaman serai wangi yang semakin mendapat permintaaan tinggi dalam industri kosmetik negara.