Mahasiswa sertai UMP colour run - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Lebih 1200 mahasiswa dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai UMP Colour Run sempena Karnival Expokonvo 2015 yang diadakan baru-baru ini.