UMP bantu kanak-kanak gelandangan di Filipina - UMP, . (The New Straits Time Press, 2015)
Pengalaman 10 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama Mercy in Action mengikuti Program Jelajah Komuniti ASEAN 2015:'Komuniti Sosial & Budaya Filipina' anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) meninggalkan kenangan bermakna buat mereka.