2000 pelajar UMP sertai PROSIS - UMP, . (The New Straits Time Press, 2015)
Lebih 2000 pelajar Universiti Malaysia Pahng (UMP) menyertai Program Siswa Sihat (PROSIS) bersempena dengan Minggu Induksi Siswa UMP di Dataran Kompleks Sukan Universiti, di sini.