Persidangan Mekanikal UMP perkasa bidang kejuruteraan automotif - UMP, . (The New Straits Time Press, 2015)
Penyelidik bertanggungjawab memastikan produk inovasi mereka dapat dikomersialkan selain berteknologi tinggi