UMP, BiotechCorp tawar program MBA Bioekonomi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Time Press, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengorak langkah dengan menawarkan program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) secara luar kampus menerusi kerjasama dengan Malaysian Biotechnology Corporation (BiotechCorp).