20 syarikat, individu terima penganugerahan CIDB - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) telah meraikan 20 syarikat dan individu yang menunjukkan inovasi cemerlang melalui pelaksanaan sistem Membangunkan Model Maklumat (BIM) ynag berkaitan Teknologi Pemodelan Maklumat Bangunan pada majlis Anugerah Penghargaan Industri CIDB-BIM, baru-baru ini.