Prosis UMP bentuk generasi muda sihat - UMP, LIB (Utusan Group, 2015)
Lebih 2000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Siswa Sihat (Prosis) sempena Minggu Induksi Siswa di Dataran Kompleks Sukan universiti itu di Gambang, dekat sini baru-baru ini.