Lahirkan pereka barang kemas serba boleh - Mahfuz, Mohamad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Minat yang mendalam terhadap bidang perniagaan khususnya jual beli aksesori perhiasan wanita iaitu barangan kemas mendorong seorang usahawan,Nurul Izza Abu Hassan,33, untuk mengikuti kursus pertukangan emas awal tahun ini.