159 anggota AW tamat kursus - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
SERAMAI 159 anggota Askar Wataniah (AW) dari tiga universiti awam telah menjalani Kursus Asas Perajurit Muda Sukarela (APMS)Siri 3/2015 yang diadakan di Rejimen 512 AW Kem Padang Midin,Kuala Terengganu.