Semarak semangat bangsa merdeka - UMP, . (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Kuantan bersama Biro Tatanegara Pahang dengan kerjasama Badan Amal Pendidikan (Bapen) menganjurkan Forum 'Bicara Merdeka,Bina Negara Bangsa' sempena Sambutan Bulan Kemerdekaan tahun ini.