UMP terima 2,274 pelajar baharu - UMP, . (Utusan Malaysia (M) Berhad, 2015)
KUANTAN 1 Sept.-Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima seramai 2,274 penuntut baharu yang mendaftar di dua kampus universiti berkenaan di Pekan dan Gambang di sini bagi kemasukan sesi akademik 2015/2016.