Simpati insan mulia - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Kuantan-"Saya berazam untuk membalas jasa orang yang menghulurkan derma sehingga berpeluang meneruskan pengajian di peringkat ijazah,"kata Nuraisyah Basri,19, yang mendaftar sebagai pelajar baru di Universiti Malaysia Pahang (UMP),di sini,semalam.