UMP perkenal program Mygift - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
KUANTAN-Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan program Mygift sebagai saluran mengumpulkan sumbangan pelbagai pihak bagi tujuan tajaan pelajaran dan penyediaan kemudahan prasarana kepada para pelajar yang memerlukan.