Huawei bantu graduan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Cyberjaya: Peneraju syarikat teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dari China,Huawei akan membantu meningkatkan kemahiran graduan negara ini dalam bidang itu menerusi program Pensijilan Rangkaian Siswazah Diperakui Huawei (HCNG).