50 kereta nasional sertai konvoi merdeka UMP - UMP, . (Utusan Malaysia (M) Berhad, 2015)
KUANTAN 21 OGOS-Lebih 50 pemilik kereta Perodua Alza dan Proton Saga dari MyAlza Owners Club serta Proton Saga BLM Owners Club menyertai Konvoi Merdeka sempena sambutan ulang tahun kemerdekaan negara yang ke-58 peringkat Universiti Malaysia Pahang (UMP).