UMP rangkul tiga pingat pada I-PHEX - UMP, . (Berita Harian Sdn Bhd, 2015)
Kuala Lumpur:Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih satu pingat emas dan dua pingat gangsa pada Innovative Practices In Higher Education Expo 2015 (I-PHEX) yang belangsung di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) di sini,baru-baru ini.