Semarak aidilfitri - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Malaysia (M) Berhad, 2015)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Datuk Dr.Daing Nasir Ibrahim melayan penuntut menjamu selera selepas Perhimpunan Bulanan UMP di Kampus UMP Gambang, Kuantan Pahang,semalam.