Manfaatkan zaman kampus - Salwani, Md Zain (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
"Saya sangat berminat dengan dunia kepimpinan kerana percaya kepimpinan adalah perkara yang mampu menjadikan saya mahasiswa berkualiti kelak,"kata-kata yang ditujukan kepada diri sendiri dan juga sebagai inspirasi kepada rakan-rakan mahasiswa lain daripada Yang di Pertua (YDP), Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang, (UMP), saudara Mohamad Syafiq Ali, 23.