Satu fakulti di lima universiti perintis iCGPA - UMP, . (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
PUTRAJAYA-Sebuah fakulti di lima universiti awam akan dipilih sebagai perintis kepada pelaksanaan sistem penilaian penuntut baharu Purata Nilai Gred Keseluruhan Berintegrasi (iCGPA), kata Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Idris Jusoh.