Tanda aras cemerlang - Fakhrurrazi, Usuldin (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Lima Universiti Awam (UA) dipilih untuk melaksanakan sistem dikenali sebagai Purata Nilai Gred Kumulatif Bersepadu (iCGPA) bermula September depan.