29 mahasiswa timba pengalaman di Mexico - Dhiya', Zulhilmi Daud (Utusan Malaysia (M) Berhad, 2015)
Sebanyak 29 mahasiswa dari sembilan institusi pengajian tinggi (IPT) berpeluang menimba pengalaman baharu di Mexico menerusi Program Mobiliti Antarabangsa Malaysia-Mexico 2015 (MPMEX 2015).