Kerja Berkat Hidup Selamat - Amira, Abdullah (Penerbit UMP, 2014)
Berkat berasal daripada perkataan Arab "ba-ra-ka" yang bermakna "rahmat atau restu". kerja yang berkat ialah kerja yang mendapat restu dan rahmat Allah s.w.t.