Kasih Ibu Membawa Ke Syurga - Norhaida, Ahmad Zabidi (Penerbit UMP, 2014)
Setiap insan yang hidup di muka bumi pasti lahir melalui ibunya. Ibunyalah yang mengandungkannya. Dengan penuh susah payah kandungan itu dibawa pada setiap masa ke setiap tempat. Selama lebih kurang sembilan bulan lamanya.