Halal vs Haram Dalam Berfesyen - Amira, Abdullah (Penerbit UMP, 2014)
Islam tidak melarang wanita untuk berpenampilan cantik. Islam hanya melarang tabarruj. Cantik tidak semestinya tabarruj, dan tabarruj tidak semestinya cantik.