Bakat Kepimpinan Bentuk Pasukan Berprestasi Tinggi - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais (Penerbit UMP, 2014)
Kepimpinan merupakan satu aspek yang sangat penting dalam menentukan arah haluan dan kejayaan sesuatu kelompok manusia seperti keluarga, kumpulan, institusi atau organisasi. Walaupun terdapat pelbagai gaya kepimpinan, setiap gaya perlu disesuaikan dengan kumpulan tertentu mengikut keadaan dan juga hasil objektif tertentu untuk memacu dan menjana modal insan ke arah produktiviti yang tinggi.