Warga UMP digesa terus cipta kejayaan - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Seluruh warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) digesa mencipta kejayaan dan melihat semula asas fasa pelaksanaan strategi universiti itu untuk terus mencapai kecemerlangan.