UMP, MTDS jalin kerjasama pendidikan - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2013)
Bagi meningkatkan tahap kecemerlangan dalam bidang pendidikan, Universiti Malaysia Pahang(UMP) menandatangani satu Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Malaysia Turkish Dialogue Society (MTDS), semalam.